ضعف اعصاب یا فروپاشی عصبی که دست کم هر روز ما به آن دچار می شویم یک موقعیت استرس زا است که در دراز مدت بیماریهای روحی بسیاری در پی خواهد داشت

روپاشی عصبی توصیفی از یک موقعیت پر تنش و استرس زا است. اغلب ما در مواجهه با موقعیت های بسیاری در زندگیمان با این حالت برخورد می کنیم.
بسیاری از مردم شکست روحی، افسردگی یا اضطراب و استرس های روزانه خود را نادیده می گیرند. گذشت زمان در این حالات روحی تلفات بدی در بدن و ذهن به جا می گذارد. نشانه های فروپاشی عصبی به شما کمک می کند هر چه سریعتر مشکل روحی خود را حل کنید تا ذهنیت شما تخریب نشود.
ساده ترین و موثرترین راه درمان افسردگی
تپش نامنظم قلب
یک استرس عصبی ممکن است با ضربان نا منظم قلب همراه باشد. در این جور مواقع قلبتان و ضربان شدید آن را در قفسه سینه احساس خواهید کرد. نفس کشیدن در حالات عصبی کمی دشوار می شود. بهتر است برای حل این مشکل نفس عمیق بکشید یا اینکه دم و بازدم را طولانی تر کنید. این کار قفسه سینه را کمی باز می کند و ضربانها بهتر می شوند.
خطرات داروهای ضد افسردگی بیشتر از خود افسردگی است.
عدم تمرکز
استرس مزمن دامنه توجه و توانایی تمرکز شما را از بین می برد. با وجود استرس حتی به صورت ناخود آگاه هورمونی به نام کورتیزول حافظه شما را تحت تاثیر قرار می دهد. همین هورمون سبب ایجاد اختلالاتی در دقت و تمرکز بر روی مسائل می شود. زمانی که می دانید سطح استرس شما بالا گرفته است آن را کنترل کنید.
سوزاندن این گیاه در خانه افسردگی را بدون دارو درمان می کند
سردردهای تنشی
استرس درهر درجه ای که باشد می تواند سر درد تولید کند. گردن، شانه ها و تمامی عضلات این ناحیه سفت و سخت می شوند. استرس بر روی عضلات ناحیه سر و گردن به شدت تاثیر می گذارد. سر درد های تنشی از استرس نشات می گیرند و فقط با کنترل آن می توان از این سردردها خلاص شد.


مشکلات خواب
کمبود خواب یکی از شایع ترین علل استرس های روحی روانی می باشد. نداشتن خواب کافی،  بدن و ذهن را دچار مشکلات زیادی می کند. بی خوابی های طولانی مدت، بد خوابیدن، خوابهای کوتاه و . . . همه و همه با استرس مرتبط می باشند.
رضایت از ازدواج و زندگی مشترک کیفیت خواب و سلامتی را بالا می برد
افسردگی
ممکن است استرس و یا اضطراب گاه گاهی شما را درگیر کند. اما اگر این زمانهای پرتنش استرس مداوم باشند و یا طی فرایندی مدام تکرار شوند، منجر به افسردگی خواهند شد. در صورتی که افسردگی ادامه پیدا کند حس نا امیدی و خودکشی تقویت می شوند. اضطراب های ناشی از فعالیت های روزانه مانند عملکرد شغلی یا ارتباط با شخص خاصی می تواند به افسردگی منجر شود.
جهت کاهش سطح استرس خود از ورزشهایی مانند یوگا، پیاده روی و مدیتیشن استفاده کنید.
این نشانه ها از عوامل بروز بیماری های سخت روحی باشد.
در صورت مشاهده این علائم حتما ذهن خود را تحت درمان قرار دهید تا به بیماریهای سخت تر دچار نشوید.

منبع: نت نوشت